Priča koja traje

1970.
Ovako je počelo

70-tih godina prošlog veka Đorđije Simikić otvorio je kovačku radionicu I pružanjm usluga,olakšavao rad svojim komšijama I meštanima okolnih mesta U oblasti zanatstva I poljoprivrede.

1992.
A ovako se nastavilo...

Detinjstvo uz oca kovača, znanje usvojeno tokom studija, dovode do opredeljenja životnog poziva. 15.01.1991.god.Željko Simikić sa suprugom Natalijom osniva gvožđarsku radnju SZTR Mašinac. U okviru radnje organizovan je deo za pružanje usluga obrade metala na univerzalnom strugu I izrade gotovih proizvoda.

1995.
Jačalo i širilo se

Veća potražnja stanovništva za proizvodima I robom, stvorilo je potrebu za još jednim prodajnim objektom. U blizini porodičnog doma, počinje da radi izdvojeni deo firme Mašinac. Proizvodna hala je opremljena sa nekoliko industrijskih mašina, a u okviru hale je organizovan I magacin veleprodaje.

2000.
Početak proizvodnje

U proizvodnoj hali organizuje se process malo serijske proizvodnje nekoliko grupa gotovih proizvoda koji su postal zaštitni znak firme. Kao prvi I početni proiyvodi su rajber vijci, g-vijci, luste kuke, reze I breoni drugi.

2002.
Izašlo iz okvira granica zemlje Srbije

Rad I zalaganje, kao I poslovna politika dovode do proširenja tržišta. Kvalitetom, širinom asortimana I konkutentnim cenama, pridobijeni su kupci iz regiona. Spoljnotrgovinski promet firme čini 45% ukupnog prometa.

2006.
Proširenje maloprodaje

Ekonomska stabilnost dovela je do rasta različitih grana privrede kao i do rasta potrošnje stanovništva.Kako bi odgovorili zahtevima tržišta, vlasnici firme Mašinac proširuju asortiman u maloprodajnom objektu. Počinje prodaja raznovsnog alata, proizvoda od drveta, plastike, boja i lakova za drvo i metal i drugih proivoda.

2009.
Brzo, brže...

Razvoj firme, veći obim proizvodnje, zahtevao je I povećanje produktivnost rada. Prateći trendove u industriji , u proces rada se uvodi nova mašina. Erozimat sa žicom fanuk za proizvodnju alata, za sopstvene potrebe.

2020.
Gledamo u budućnost

Novi proizvodi, nove industrijske mašine, novi radnici izazvali su i novi radni prostor. Menadzment firme donosi odluku o početku izgradnje još jedne proizvodne hale, kako bi se omogućile nove operacije proizvodnog procesa.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
    Scroll to Top